10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Uniq LifePro Xtreme iPhone 15 Pro Max case Magclick Charging iridescent

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€33,95

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten

Gratis bezorging

Op voorraad
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-

Productinformation

Primehoesjes Uniq LifePro Xtreme iPhone 15 Pro Max Hoesje - Magclick Opladen Iridescent

Het Primehoesjes Uniq LifePro Xtreme iPhone 15 Pro Max Hoesje biedt een perfecte combinatie van stijl en bescherming, dankzij de geavanceerde AirMax™ 360° technologie.

Geavanceerde Bescherming met AirMax™ 360° Technologie

Dit hybride hoesje is ontworpen met AirMax™ 360° technologie, waardoor je iPhone 14 effectief wordt beschermd tegen de impact van verschillende alledaagse gebeurtenissen. De slimme en heldere vormgeving benadrukt tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van je telefoon.

Flexibel en Sterk Ontwerp

Dankzij het gebruik van hoogwaardig TPU-materiaal biedt het hoesje een flexibele en sterke omlijsting die je apparaat veilig omhult. De geïntegreerde airbagtechnologie in de hoeken zorgt voor nog betere bescherming bij een val, terwijl de duurzaamheid bij impact wordt bevestigd door het 6 Feet Concrete certificaat.

Praktisch en Functioneel

Het hoesje is voorzien van geïntegreerde knopafdekkingen en poortuitsparingen voor moeiteloos gebruik van alle functies van je iPhone 15 Pro Max. Verhoogde randen beschermen het scherm en de camera tegen krassen bij contact met een vlakke ondergrond.

Stijlvolle Afwerking met Iridescent Effect

Met zijn iriserende afwerking voegt het Uniq LifePro Xtreme hoesje een uniek tintje toe aan je iPhone 15 Pro Max, terwijl het tegelijkertijd optimale bescherming biedt en een slank, minimalistisch ontwerp behoudt.

Bescherm je iPhone 15 Pro Max met stijl en functionaliteit - Kies voor het Primehoesjes Uniq LifePro Xtreme iPhone 15 Pro Max Hoesje met Magclick Opladen in Iridescent. Bestel nu en geef je waardevolle apparaat de bescherming die het verdient.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.