Retourneren

 

Bij Primehoesjes streven wij naar tevreden klanten en daarom bieden wij een eenvoudig retourbeleid. Als het hoesje niet aan je verwachtingen voldoet, heb je 14 dagen de tijd om het te retourneren.

Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij je het hoesje in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin je het ontving, terug te sturen naar ons adres. Nadat we het product hebben ontvangen en gecontroleerd, betalen wij het aankoopbedrag terug via de oorspronkelijke betaalmethode.

Download het retourformulier via de volgende link: Retourformulier

Het retourformulier is verplicht om te gebruiken bij elke retourzending. Dit zorgt ervoor dat Primehoesjes uw retour snel en efficiënt kunnen verwerken.

Houd er rekening mee dat we persoonlijk aangepaste hoesjes niet kunnen accepteren voor retour. Mocht je twijfelen over de juiste maat of kleur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies.

Als er bij de levering iets mis is met het product, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.