10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Retourneren

 

Herroepingsrecht en retournering

Bij www.primehoesjes.nl hanteren we een retourbeleid dat ervoor zorgt dat je tevreden bent met je aankoop. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Terugbetaling

Wanneer je gebruikmaakt van je herroepingsrecht, wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending van je thuis naar de webwinkel voor eigen rekening zijn. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket. Raadpleeg de website van je vervoerder voor de exacte tarieven.

Retourvoorwaarden

Het product dient te worden geretourneerd in de originele staat en verpakking, samen met alle geleverde toebehoren. Als het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig is om het product te verkopen, kan er een waardevermindering van het product worden doorberekend. Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat het bij retournering goed verpakt is.

Retourformulier

Om het retourproces eenvoudiger te maken, kun je ons retourformulier downloaden. Vul dit formulier in en voeg het bij je retourzending.

Hoe retourneer je een product?

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, neem je contact met ons op via [email protected]. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.