10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Uniq Combat Magclick Charging case for iPhone 15 / 14 / 13 - mint

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€33,95

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten

Gratis bezorging

Op voorraad
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-

Productinformation

Primehoesjes Uniq Combat Magclick Charging Hoesje voor iPhone 15 / 14 / 13 - Mint

Het Primehoesjes Uniq Combat Magclick Charging Hoesje biedt een perfecte combinatie van stijl en bescherming, dankzij de intelligente ShockSorb™ technologie.

Intelligente Bescherming met ShockSorb™ Technologie

Dit hoesje maakt gebruik van de voordelen van het gebruikte polymeer, dat de energie absorbeert en dissipeert. Hoe groter de impactkracht, hoe meer de deeltjes samenklonteren, waardoor de beste bescherming wordt geboden. Na het absorberen van de impactkracht keert de hoes onmiddellijk terug naar zijn elastische staat.

Stijlvol Design en Maximale Bescherming

Het Uniq Combat Magclick Charging Hoesje combineert een stijlvol ontwerp met optimale bescherming voor je iPhone 15 / 14 / 13. De mintkleur voegt een frisse uitstraling toe aan je toestel, terwijl het tegelijkertijd beschermd wordt tegen stoten, krassen en vallen.

Compatibiliteit met Magclick Opladen

Dit hoesje is uitgerust met Magclick Charging technologie, waardoor je jouw iPhone 15 / 14 / 13 gemakkelijk en snel draadloos kunt opladen met MagSafe opladers.

Bescherm je iPhone 15 / 14 / 13 met stijl en functionaliteit - Kies voor het Primehoesjes Uniq Combat Magclick Charging Hoesje in Mint. Bestel nu en geef je waardevolle apparaat de bescherming die het verdient.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.