10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

SoSkild Apple iPhone 15 Defend Case Magnetic Ring Smokey Grey

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€32,99

Adviesprijs: €39,99

Je bespaart 18%

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten

Gratis bezorging

Op voorraad
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-
Hier al aan gedacht?

Productinformation

Breng de bescherming van je Apple iPhone 15 naar een hoger niveau met de baanbrekende SoSkild Defend Case. Deze innovatieve case, speciaal ontworpen voor de iPhone 15, is niet alleen vriendelijk voor het milieu door het gebruik van 100% gerecycled kuststof, maar biedt ook een uitzonderlijk sterke bescherming dankzij het solide ontwerp.

Met de geavanceerde Zigzag Protection, die de impact van vallen in twee richtingen verdeelt, en de Pyramid Protection Corners die de schokken in vier richtingen verspreiden, is deze case een ware vesting voor je telefoon. Elk aspect van het ontwerp, van de schokabsorberende driehoekige dynamiek tot de diamantvormige hoeken voor extra absorptievermogen, is zorgvuldig ontworpen om je iPhone 15 optimaal te beschermen.

De case is volledig compatibel met MagSafe-accessoires, waardoor je gemakkelijk kunt opladen en accessoires kunt bevestigen zonder de bescherming te compromitteren. Met de TV-certificering (2400-B-401) van TÜV Nord ben je verzekerd van een bescherming die grondig getest en betrouwbaar is. Bovendien is de case ontworpen om verkleuring van het materiaal te voorkomen, zodat je telefoonhoes er langer als nieuw uitziet.

Kies voor de SoSkild Defend Case voor de iPhone 15 en ervaar een ongeëvenaarde bescherming met respect voor het milieu.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.