10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

CaseMe iPhone 14 Pro Max Leren Hoes - RFID Bescherming Blue

€17,99

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten

Gratis bezorging

Op voorraad
  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-
Hier al aan gedacht?

Productinformation

Primehoesjes presenteert: CaseMe iPhone 14 Pro Max Leren Hoes - RFID Bescherming blauw

Stijlvolle Bescherming met Ongeëvenaarde Functionaliteit

Welkom bij Primehoesjes, waar stijl en functionaliteit samenkomen in onze CaseMe iPhone 14 Pro Max Leren Hoes met RFID-bescherming in het elegant blauw.

Ultiem Gemak voor Dagelijks Gebruik

Ontworpen voor naadloos dagelijks gebruik, biedt onze CaseMe hoes ultiem gemak en draagcomfort. Met een slanke en handige standaardfunctie wordt horizontaal kijken moeiteloos, waardoor het ideaal is voor het bekijken van video's, navigatie of videochats, allemaal met het gemak van Primehoesjes.

Slimme Opslag, Stijlvolle Look

Met slimme opslagopties zoals een kaartsleuf en portemonnee, blijven al je benodigdheden binnen handbereik zonder concessies te doen aan het slanke ontwerp. De premium litchi-textuur in glanzend leer voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de stevige TPU-onderkant je iPhone 14 Pro Max beschermt tegen de uitdagingen van alledag.

Ongehinderde Functionaliteit

Bij Primehoesjes geloven we in ongehinderde functionaliteit. Daarom zijn alle poorten en knoppen gemakkelijk toegankelijk zonder de hoes te hoeven verwijderen, waardoor je iPhone 14 Pro Max altijd klaar is voor actie.

Bescherming en Stijl in Één

Kies voor de CaseMe hoes en geef je iPhone 14 Pro Max de bescherming en stijl die het verdient. Bestel nu bij Primehoesjes en ervaar de perfecte combinatie van bescherming, stijl en gebruiksgemak.

Beoordeling

Ziet er prima uit

Gerard van der Horst