10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Burga Tough Case Apple iPhone 15 Pro Max - Golden Coral

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Niet op voorraad
€32,95

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten Gratis bezorging

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-
Hier al aan gedacht?

Productinformation

Ervaar Ongeëvenaarde Bescherming en Stijl met de Burga Tough Case voor de Apple iPhone 15 Pro Max - Golden Coral op Primehoesjes:

Laat uw Apple iPhone 15 Pro Max schitteren met de Golden Coral-editie van de Burga Tough Case, nu beschikbaar op Primehoesjes. Deze premium case biedt niet alleen robuuste bescherming maar voegt ook een vleugje glamour toe, waardoor uw telefoon een echt mode-icoon wordt.

Gouden Robuustheid:

Ontworpen met geavanceerde technologieën, biedt de Burga Tough Case een betrouwbare verdediging tegen dagelijkse gevaren. Het robuuste ontwerp beschermt uw iPhone 15 Pro Max tegen stoten, vallen en krassen, terwijl de Golden Coral-afwerking een vleugje luxe toevoegt.

Stijlvolle Duurzaamheid:

De Golden Coral-editie is niet alleen een visueel genot maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik. De case behoudt zijn glamour, zelfs bij intensief gebruik, waardoor uw iPhone er altijd als nieuw uitziet.

Bescherming tot in Detail:

De Burga Tough Case is slim ontworpen met verhoogde randen rond de camera en het scherm voor extra bescherming tegen krassen. De volledig bedekte knoppen zorgen voor een naadloze gebruikerservaring zonder in te boeten aan bescherming.

Gouden Accent in Modern Gemak:

Naast de esthetische waarde ondersteunt deze case draadloos opladen en NFC-connectiviteit, waardoor u in verbinding blijft met moderne technologieën zonder de case te verwijderen.

Transformeer Uw iPhone met Primehoesjes:

Ontdek de unieke combinatie van bescherming en stijl met de Burga Tough Case - Golden Coral op Primehoesjes. Maak van uw iPhone 15 Pro Max een fashion statement en ervaar de gouden touch van ultieme bescherming. Bestel vandaag nog en geef uw telefoon de behandeling die het verdient.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.