10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

Burga Tough Case Apple iPhone 15 - Pistachio Cheesecake

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Op voorraad
€32,95

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Verzendkosten Gratis bezorging

  • Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €10,-

Productinformation

Robuuste Stijl voor Uw Apple iPhone 15 met de BURGA Tough Case - Pistachio Cheesecake:

Geef uw Apple iPhone 15 een smaakvolle upgrade met de BURGA Tough Case in de verleidelijke "Pistachio Cheesecake" editie. Deze case is niet zomaar een beschermhoes; het is een harmonie van robuuste bescherming en verfijnde stijl. Ontworpen om indruk te maken, biedt de Pistachio Cheesecake-editie een smakelijke mix van bescherming en mode.

Hoogtepunten van het Product:

Uniek Pistachio Cheesecake Ontwerp: Laat uw iPhone 15 opvallen met het verrukkelijke Pistachio Cheesecake-design, waardoor uw toestel een smaakvolle en modieuze uitstraling krijgt.

Dubbellaagse Bescherming: De BURGA Tough Case omhult uw iPhone 15 met een zachte, schokabsorberende TPU-laag en een stevige hardcase, waardoor het een krachtig schild vormt tegen dagelijkse stoten en krassen.

Chique en Duurzame Afwerking: De hoogwaardige afwerking zorgt niet alleen voor een verfijnde uitstraling, maar is ook bestand tegen scheuren en slijtage, zelfs bij intensief gebruik.

Krasbestendige Print: Geniet van een blijvend heldere look dankzij de krasbestendige print die de Pistachio Cheesecake-details moeiteloos behoudt.

Beschermende Randen: Verhoogde randen rondom de cameralens en het scherm zorgen voor extra bescherming wanneer de iPhone 15 met het scherm naar beneden ligt.

Volledige Functionaliteit: Alle knoppen blijven toegankelijk en volledig functioneel, zodat u moeiteloos gebruik kunt maken van alle functies van uw iPhone 15.

Draadloos Opladen Compatibel: Ervaar het moderne gemak zonder de case te verwijderen, want de BURGA Tough Case ondersteunt draadloos opladen.

Een Verfijnde Samensmelting van Bescherming en Stijl:

Kies voor de BURGA Tough Case - Pistachio Cheesecake en transformeer uw iPhone 15 in een statement van verfijning en robuuste bescherming. Ontdek vandaag nog de heerlijke wereld van stijlvolle bescherming op zijn best.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.