De mooiste iPhone hoesjes per model

De mooiste iPhone hoesjes per model

De beste iPhone hoesjes per model

De iPhone is een van de meest gekozen telefoons in Nederland. Apple is wereldwijd zelfs al jaren de nummer één op het gebied van telefoon technologie en er zijn in de loop der jaren heel wat verschillende iPhones uitgebracht. 

Tegenwoordig kan je dan ook niet meer zonder je iPhone. Je gebruikt je iPhone dagelijks en wil natuurlijk dat deze goed is beschermd en past bij jou. Gelukkig heb je dit blog gevonden! In dit blog hebben we een lijst opgesteld met de beste iPhone hoesjes per model. Hierdoor hoef je je nooit meer af te vragen welke iPhone case het beste is voor jou!

Een modieus iPhone 7 hoesje of iPhone 8 hoesje

De eerste iPhone hoesjes die we in ons lijstje opnemen, zijn de iPhone hoesjes voor de iPhone 7, iPhone 8 en de iPhone SE. Deze iPhones zijn nog steeds een van de populairste iPhone types. Daarom vind je binnen ons assortiment een ruime keuze aan verschillende iPhone 7/8/SE (2020/2022) hoesjes

Er is zoveel keuze, wat betreft iPhone hoesjes. Zo hebben wij verschillende populaire merken zoals Burga en Nudient, die nog steeds prachtige iPhone hoesjes maken voor de 7, 8 en SE. Als je fan bent van een marmer look case dan is de Burga Tough Case Apple iPhone 7/8/SE(2020/2022) Golden Coral echt iets voor jou. Toch liever een zachtere kleur? Kijk dan eens naar de Nudient Thin Precise Case Apple iPhone 7/8/SE (2020/2022) V3 Midwinter Blue.

Burga Tough Case Apple iPhone 7/8/SE (2020/2022) Golden Coral

Een ruime keuze aan iPhone X hoesjes

Het volgende model dat we aan onze lijst toevoegen is de iPhone X. Dit iPhone model heeft 4 verschillende types. Zo vind je iPhone X hoesjesiPhone Xr hoesjesiPhone Xs hoesjes en iPhone Xs Max hoesjes. De iPhone X, geïntroduceerd in 2017, is een gestroomlijnde en slanke telefoon. Om dit slanke model te complimenteren zijn de iPhone X cases van merken als Mobiparts speciaal ontworpen om de slanke vorm te behouden. 

Een van onze favoriete hoesjes die het model van de iPhone X complimenteert is de Mobiparts Classic TPU Case Apple iPhone X/XS Transparant. Wil je toch liever een extra laag bescherming voor je iPhone? Kijk dan eens naar een wallet case iPhone hoesje, zoals de Mobiparts Saffiano Wallet Case Apple iPhone X/XS Black.

Mobiparts Classic TPU Case Apple iPhone X/XS Transparent

De meest gekozen iPhone 11 hoesjes

De iPhone 11 is nog steeds een van de meest gebruikte iPhones. Dankzij de kwaliteit van de camera, de snelheid van de telefoon en de relatief lage prijs, is dit een fan favorite. Maar voor zo een kwalitatief goede telefoon is het belangrijk om een kwalitatief telefoonhoesje aan te schaffen. Je wilt natuurlijk niet dat je iPhone 11 beschadigt.

Gelukkig hebben wij bij Primehoesjes een ruim assortiment aan iPhone 11 hoesjes om iedereen te voorzien van de perfecte case. Een aantal van de mooiste cases zijn de Burga Tough Case Apple iPhone 11 Almond Latte, de Nudient Thin Precise Case Apple iPhone 11 Pro V3 Dusty Pink of de Mobiparts Classic Hardcover Apple iPhone 11 Pro Max Grey.

Burga Tough Case Apple iPhone 11 Almond Latte

iPhone 12 cases: functioneel en prachtig

Het volgende model dat in dit lijstje thuishoort, is de iPhone 12. De iPhone 12 is sinds 2020 beschikbaar in Nederland en heeft een hoop populariteit gezien. Nog steeds maken veel mensen gebruik van dit prachtige model en voor zo’n functionele en mooie telefoon hoort een functioneel en prachtig iPhone 12 hoesje. 

Binnen ons assortiment vind je diverse soorten iPhone 12 hoesjes, maar Apple heeft naast de iPhone 12 ook de iPhone 12 miniiPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max uitgebracht. Bij Primehoesjes vind je voor ieder model iPhone 12 de juiste case. Een aantal van de grootste favorieten zijn de Nudient Bold Case iPhone 12/12 Pro Tangerine Orange, de Burga Tough Case Apple iPhone 12/12 Pro Watermelon Shake en de Mobiparts Silicone Cover Apple iPhone 12 Pro Max Blueberry Blue.

Nudient Bold Case Apple iPhone 12/12 Pro Tangerine Orange

Het perfecte iPhone 13 hoesje

In 2021 werden de iPhone 13, de iPhone 13 mini, de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max geïntroduceerd. De iPhone 13 stond vooraan op het gebied van telefoons. Met een vernieuwde, kristalheldere camera en het prachtige slanke design, moet deze telefoon koste wat kost beschermd worden.

Gelukkig vind je binnen ons assortiment verschillende iPhone 13 hoesjes in diverse kleuren, stijlen en vormen. Zo hebben we de prachtige Burga Tough Case Apple iPhone 13 Magic Night of de elegante Nudient Thin Precise Case Apple iPhone 13 V3 Ink Black - MS.

Burga Tough Case Apple iPhone 13 Magic Night

De stijlvolle iPhone 14 hoesjes

De nieuwste iPhone is de iPhone 14. Deze telefoon was een doorslaand succes vanaf de release. De iPhone 14 staat bekend om de superieure camera, het stijlvolle uiterlijk en overall geweldige prestaties. Een telefoon van zulke kwaliteit en stijl verdient kwalitatieve bescherming. Daarom vind je bij ons een enorme variëteit aan iPhone 14 hoesjesiPhone 14 Pro hoesjesiPhone 14 Plus hoesjes en iPhone 14 Pro Max hoesjes om jouw telefoon de bescherming te bieden die het verdient.

Om bescherming te bieden aan je iPhone 14, maar tegelijk ook het stijlvolle design te behouden zijn de Burga Tough Case Apple iPhone 14 Royal Blue, de SoSkild Apple iPhone 14 Pro Absorb Case ECO Transparant of de Nudient Bold Case Apple iPhone 14 Pro Max LeafyGreen onze all time favorites!

Burga Tough Case Apple iPhone 14 Royal Blue

Shop de beste iPhone hoesjes bij Primehoesjes

We hopen dat je dankzij dit blog het juiste hoesje voor jouw iPhone hebt gevonden. Is dit niet zo? Kijk dan eens naar al onze Apple hoesjes, want ons assortiment is enorm! Ook wanneer je op zoek bent naar een iPhone 5 hoesje of iPhone 6 hoesje ben je bij Primehoesjes aan het juiste adres.

Benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben? Kijk dan eens naar onze andere producten zoals onze kabels & opladersaudio of houders. Heb jij een vraag over een van de cases uit dit lijstje of over een van onze andere producten? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in onze winkel op de Leidsestraat 42, Amsterdam.