10% korting op alle Burga Hoesjes Coupon Code: BURGA10

Terug

8 redenen waarom je voor een Burga hoesje moet gaan

8 redenen waarom je voor een Burga hoesje moet gaan

Prachtige prints, kleuren en goede bescherming: wij houden van de Burga hoesjes! In ons assortiment hebben we telefoonhoesjes van verschillende merken. Ieder merk heeft weer andere voordelen en Burga is één van onze favorieten! Ben je benieuwd waarom? In dit blog delen we 8 redenen waarom je voor een Burga hoesje moet gaan.

1. Burga hoesjes hebben geweldige designs

Het meest uniek aan de Burga hoesjes? De designs! Dit is ook het eerste dat opvalt wanneer je een kijkje neemt tussen alle Burga hoesjes. Van telefoonhoesjes met zonnebloemen tot telefoonhoesjes met marble glittereffect en van telefoonhoesjes met glimmende watermeloen zaadjes tot telefoonhoesjes met 70’s design: alles komt voorbij! We raden je aan om zeker even een kijkje te nemen op onze webshop, want er zit gegarandeerd iets bij voor jou!

burga-tough-case-apple-iphone-13-watermelon

2. Burga hoesjes spelen in op de trends

Eerder schreven we al een blog over de 5 zomertrends voor telefoonhoesjes waar Burga perfect op inspeelt. Nude kleuren komen voorbij, zoals bij het Burga Almond latte telefoonhoesjes en het Burga Serene Sunset hoesjes. Ook zien we veel bloemenprints terug, zoals in het Burga Lush Meadows telefoonhoesjes. En wil je de andere trends weten? Lees dan ons blog

3. Burga hoesjes bieden bescherming van topkwaliteit

De Burga hoesjes zien er niet alleen prachtig uit, ze bieden ook nog eens zeer goede bescherming! De hoesjes beschikken over een 2-delige huls. Deze huls bestaat uit een buitenkant van hard shell en TPU-binnenwerk. De hoesjes zijn tevens schokabsorberend. Zo kunnen ze jouw telefoon bescherming bieden bij elke val. De Burga hoesjes zijn van topkwaliteit: van binnen én buiten.

burga-tough-case-apple-iphone-14-plus-almond-latte

4. Burga telefoonhoesjes hebben een verhoogde beschermingsrand 

Voor extra bescherming hebben de Burga telefoonhoesjes een verhoogde beschermingsrand. Deze rand steekt net boven de smartphone uit, zodat de camera en het beeldscherm extra beschermd zijn wanneer de telefoon ten val komt. Een beschermingsrand voorkomt een gebroken scherm wanneer de telefoon plat op de grond valt, met het scherm voorop. We raden je altijd aan om een screenprotector toe te voegen voor extra bescherming. Een ander voordeel is dat de camera beschermd is wanneer je de smartphone op een oppervlakte legt. 

5. Alle poorten zijn toegankelijk bij Burga

Burga telefoonhoesjes zijn zo gemaakt dat alle poorten en knoppen van je telefoon toegankelijk zijn. Niets is zo vervelend dan een hoesje steeds te moeten verwijderen om beter bij een bepaalde poort of knop te komen. Dat is dus gelukkig verleden tijd met Burga! Ook draadloos opladen is geen enkel probleem: dit kan gewoon met het hoesje om de telefoon heen.

burga-tough-case-apple-iphone-14-pro-flower

6. De stijlvolle designs van Burga vervagen niet 

De designs van de Burga hoesjes zijn prachtig, maar dat moeten ze wel blijven. Je moet er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten! Gelukkig zijn de designs gemaakt van hoge kwaliteit. Ze zullen daarom niet vervagen waardoor ze hun prachtige kleuren en details behouden. Zo lang je de hoesjes schoonhoudt, heb je non-stop plezier van de stijlvolle designs van Burga!

7. Burga is compatibel met veel verschillende apparaten 

Als je een kijkje neemt tussen alle Burga hoesjes, valt je gelijk al op dat er enorm veel verschillende modellen telefoons te zien zijn. Burga biedt vele verschillende modellen iPhone hoesjes en Samsung hoesjes aan. Hele grote kans dat jouw telefoon model ertussen zit dus! Wist je dat Burga niet alleen veel telefoonhoesjes heeft maar ook veel designs biedt voor jouw Apple Airpods? Zo kun je het design van jouw telefoonhoesje matchen met je Apple Airpods hoesje! Geheel in stijl met Burga. 

burga-apple-airpods-3-case-emerald-pool

8. Je kunt jouw Burga telefoonhoesje ook dragen met koord!

Wist je dat jouw favoriete Burga telefoonhoesje ook gedragen kan worden met koord? Een perfect fashion accessoire én super praktisch! Je kunt dit zwarte telefoonkoord tussen het hoesje en de telefoon plaatsen en je draagt je smartphone altijd bij je. Zo maak je van een Burga telefoonhoesje een Burga telefoonhoesje met koord! We hebben ook een roze telefoonkoord en een donkerblauw telefoonkoord. Kijk dus welke kleur het beste bij jouw favoriete design past en draag je telefoon overal naartoe deze zomer.

Ook een Burga hoesje kopen?

Wil jij ook zo’n stijlvol hoesje? Bij Primehoesjes.nl kun je terecht voor meer dan 230 verschillende Burga hoesjes. Neem dus zeker even een kijkje tussen onze iPhone hoesjesAirpods hoesjes, en Samsung hoesjes en bestel jouw Burga hoesje in je favoriete design. Liever een telefoonhoesje zonder print? Neem dan eens een kijkje tussen onze Nudient cases.